Elektricitieitswerken

Electro Fruyt - Linter - Elektricitieitswerken Electro Fruyt bvba zorgt voor al uw elektrische installaties en herstellingen. U kunt op ons beroep doen voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken.

Nieuwbouw

Bij het bouwen van een nieuw huis is het belangrijk om van bij het begin een goed werkende en veilige elektrische installatie te laten plaatsen. Electro Fruyt bvba kan, dankzij onze ervaring en knowhow, hiervoor zorgen. Samen met u bespreken wij wat de verschillende mogelijkheden zijn en houden wij rekening met uw verwachtingen en wensen. U kunt alvast vrijblijvend contact opnemen via onze contactpagina voor de aanvraag van een offerte op maat.

Renovatiewerken

Renoveren wordt vandaag de dag meer en meer gedaan. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om even na te denken of uw aanwezige elektriciteitsleidingen op de juiste plaats zijn geïnstalleerd. De hulp van een ervaren vakman is hierbij zeker aangewezen. Electro Fuyt bvba bekijkt de mogelijkheden en maakt samen met u een renovatieplan op voor uw elektriciteitsnetwerk. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op!

Back to Top